naar Marker Nieuws indexpagina

PIM gaat de lucht in op zondag 7 april

 
Omroep PIM begint met een live marathon-uitzending op zondag 7 april. De Troet Town Singers. Meezingkoor Waterland. Kunst Kijken Monnickendam. Huis aan het Water in Katwoude. Kersverse Ajax-speler én Monnickendammer Damon Mirani. Twitterdominee Fred Omvlee. Laura Bromet van GroenLinks en de zes fractievoorzitters van de andere politieke partijen in Waterland. Plus burgemeester Luzette Wagenaar. En Sinterklaas.
 
Sinterklaas? Op 7 april? Yep. Iedereen wil erbij zijn, op zondag 7 april 2013, als Omroep PIM de lucht in gaat met een grootse live TV-show. De officiële start van Omroep PIM op televisie wordt luister bijgezet met een marathon-uitzending van liefst tien uur tv, van 12.00 tot 22.00 uur. Live uitgezonden vanuit Café De Zwaan op de Middendam in Monnickendam.
 
Acht presentatoren hosten een live-show met muziek en cabaret waar heel Waterland te gast is: voetballers, politici, popsterren, kunstenaars, cabaretiers, vertegenwoordigers van goede doelen, bekende Waterlanders, bestuurders, ondernemers. En Sinterklaas dus.
 
Het startsein van de uitzending is in handen van Johanna Mensen en burgemeester Luzette Wagenaar van Waterland. Johanna is de echtgenote van Pim Mensen, de bekende Monnickendammer die eind 2012 overleed aan de ziekte ALS. Omroep PIM (Publieke Innovatieve Mediadienst) eert in zijn naam de oprichter van de eerste omroep in Waterland.
 
Omroep PIM is de publieke omroep van Waterland. PIM zendt dagelijks uit op tv (Ziggo kanaal 44 digitaal en analoog op S12+).
Terugkijken kan via www.omroep-pim.nl
 

Bron: Omroep PIM, donderdag 4 april 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina