naar Marker Nieuws indexpagina

Burgemeester Wagenaar denkt in Waterland aan ‘tweede scherm’ 

 

Vandaag meldde Joost Reijnders in het Noordhollands Dagblad onder de kop ‘Twitter Ja, Twitter Nee, of Twitter mee’ dat deze Twitter berichten van gemeenteraadsleden tijdens de raadsvergadering vaak nuttig en soms vermakelijk, maar ook wel op het randje zijn.
 
De raadsvergadering van de gemeente Waterland kan een ieder via TV (Ziggo) en/of internet thuis 'live' volgen ‘via een 'eerste scherm’.
 
Er ontstaat ‘op het tweede scherm’ (Twitter berichten) een aparte discussie tijdens deze vergadering. Burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon stelde al voor, een ieder alle berichten mee te laten lezen tijdens de vergadering en ook vast te stellen wat niet en wat wel mag op Twitter.
 
Vanavond om 19.30 uur staat weer er een raadsvergadering van de gemeente Waterland  op de agenda. De redactie is benieuwd wat er tijdens deze vergadering ‘op het tweede scherm’ te beleven valt. 
 
Elk gerespecteerd TV programma heeft tegenwoordig een ‘tweede scherm’, waar kijkers op kunnen reageren, maar in Waterland doen de raadsleden dat wel.

 

Bron: PepProductions, donderdag 11 april 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina