naar Marker Nieuws indexpagina

Peuter Bazar op Marken groot succes

 

Peuterspeelzaal ‘de Kladdegatjes’ op Marken organiseerde afgelopen zaterdag haar jaarlijkse kleding en speelgoedbeurs onder de naam ‘Peuter Bazar’, om geld in te zamelen voor onder andere nieuwe speeltoestellen.  Vele mensen, waaronder wethouder Bert Schalkwijk, hebben een bezoekje gebracht aan de bazar. 
 
Dit jaar was er heel veel tweedehands kleding en tweedehands speelgoed te koop, maar ook een enveloppenstand met veel leuke prijzen, een grabbelton boordevol leuke verassingen, knutselen, schminken, een springkussen en ijskar. Veel ouders, kinderen, familieleden en kennissen kwamen dan ook een kijkje nemen tussen elf en vier uur ’s middags.
Het weer werkte deze dag ook mee; het was zonnig en bijna windstil weer met (eindelijk) een prima temperatuurtje voor begin april!
 
Terwijl de kinderen naar hartenlust konden springen op het springkussen, hadden de ouders even rustig de tijd om de mooie kledingstukken en het speelgoed te bekijken en aan te schaffen, onder het genot van een kopje koffie en versgebakken taart.
Naast de grabbelton en de enveloppenstand, konden de kinderen geschminkt worden en was er aan de knutseltafel gelegenheid om vogelhuisjes, klompjes of fotolijstjes te beschilderen en te versieren. Daarna en ook tussendoor kon er volop gesnoept worden van limonade en ijsjes!
Rond vier uur kwam er een einde aan een geslaagde en druk bezochte middag.
 
De Peuterspeelzaal wil iedereen hartelijk danken, wie, op welke wijze dan ook, er aan heeft bijgedragen dat de Peuter Bazar een groot succes geworden is!
 

Bron: PepProductions, zondag 14 april 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina