naar Marker Nieuws indexpagina

Onderhoud keerlus Walandweg, Marken

 
In de periode van maandag 17 juni tot en met vrijdag 12 juli 2013 worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de keerlus van de Walandweg en de toegang naar de Minnebuurt op Marken.

De werkzaamheden bestaan uit het asfalteren van de keerlus, het verbeteren van de afwatering en het aanleggen van een aantal parkeerplaatsen. Tijdens de werkzaamheden is het noodzakelijk dat het verkeer van en naar de Minnebuurt tijdelijk zal worden omgeleid over het fietspad naast de Walandweg. Dit zal met voldoende verwijs- en waarschuwingsborden worden aangegeven.

In de week van 24 t/m 28 juni 2013 is de keerlus ook afgesloten voor de busmaatschappij. de halteplaats is dan tijdelijk buiten bedrijf. Tijdens deze afsluiting is een tijdelijke halteplaats ingericht op de parkeerplaats van Sport Vereniging Marken.  

De werkzaamheden worden uitgevoerd door KWS infra. De afdeling Openbare Werken van de gemeente Waterland houdt toezicht op het werk. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze opzichter, de heer Evert Bootsman, ( (0299) 658 573 of per e-mail: 
e.bootsman@waterland.nl 
 
Situatietekening keerlus Walandweg

Bron: Gemeente Waterland, woensdag 5 juni 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina