naar Marker Nieuws indexpagina

Nieuwe inwoners Waterland welkom in het gemeentehuis

 
Op dinsdag 11 juni 2013 organiseert gemeente Waterland een bijeenkomst voor alle inwoners die zich in de periode juni 2012 – juni 2013 in de gemeente hebben gevestigd. Vanaf 20.00 uur krijgen deze nieuwe inwoners de gelegenheid om een kijkje in de “gemeentelijke keuken” te nemen. Namens het gemeentebestuur heet Burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon de aanwezigen welkom. Daarnaast zijn de portefeuillehouders en verschillende medewerkers van de gemeente aanwezig om de nieuwe Waterlanders wegwijs te maken en/of vragen te beantwoorden.
 
Vorig jaar, op 30 juni, vond er een Open Dag plaats. Veel inwoners maakten van de gelegenheid gebruik om  op informele wijze kennis te maken met de taken, werkzaamheden en middelen van de gemeentelijke organisatie. Evaluatie van deze succesvolle bijeenkomst leidde tot het idee om een speciale bijeenkomst voor nieuwe inwoners van Waterland te organiseren. Inmiddels zijn de nieuwe inwoners persoonlijk uitgenodigd.
 
Programma
Tijdens deze avond kunt u uitleg vragen over de ruimtelijke  projecten en plannen waar de gemeente op dit moment aan werkt. Met maquettes en fotomateriaal worden die ook visueel gemaakt. Wij maken voor verschillende taken gebruik van gedetailleerde lucht- en rondkijkfoto's (vergelijkbaar met “Streetview”). Op deze bijeenkomst kunt u zien hoe uw huis op de digitale gevoelige plaat staat. Verder kunnen medewerkers van de afdeling publiekszaken laten zien hoe inwoners bij ons geregistreerd staan en aan welke instanties persoonsgegevens worden verstrekt. Natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen.
 
Bent u in de periode juni 2012- juni 2013 in Waterland komen wonen en heeft u géén uitnodiging ontvangen? Laat ons dat dan weten. Dat kan ( (0299) 658 585 of het sturen van een e-mail naar p.verkerk@waterland.nl.
Wij hopen veel nieuwe Waterlanders te mogen begroeten!
 

Bron: Gemeente Waterland, dinsdag 11 juni 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina