naar Marker Nieuws indexpagina

Komende zaterdag : Zilvervloot parade op de Haven

 
Ducaten vangen op de Zilvervlootparade
Wij zijn altijd dichtbij. Ook als er in uw buurt iets te vieren is, zoals tijdens de Marker Havenfeesten. U vindt ons hier met de RegioBank Zilvervlootparade. Springen, spelen, voetballen én ducaten vangen tijdens het spannende wervelwindspel. Deelname aan spelen, springen, voetballen is gratis!
 
Kleurwedstrijd
Lever de kleurplaat in bij de stand van RegioBank en maak kans op een Zilvervlootboot van Playmobil! Als je de kleurplaat nog niet hebt gekleurd, download hem dan
hier.
 
Pannaveld
Aanstaande zaterdag, tijdens de Zilvervlootparade op de Marker Havenfeesten, ligt er een geweldig “pannaveld” klaar voor alle jeugd van Marken die wil voetballen. Dus jongens en meisjes: kom voetballen op de haven!
Apart schoeisel is niet nodig. Het voetbalveldje met boarding staat op de noordkant van de haven opgesteld. Uiteraard is er begeleiding aanwezig.
 
Springkussen
Kom springen op het springkussen! Alle kinderen in de basisschoolleeftijd mogen gratis springen op het springkussen bij de Zilvervlootparade van RegioBank.
 
Zilvervloot Sparen is terug
Op de Zilvervlootparade kunnen we u ook alles vertellen over de Zilvervloot jeugdspaarrekening. Deze populaire jeugdrekening is terug van weggeweest en speciaal voor de jonge spaarders van nu. Iedereen mag meesparen. En als de jonge spaarders 18 jaar zijn, krijgen ze een premie tot 10% over de hele inleg.
 
Kies zelf hoe u uw geldzaken regelt
Naast de Zilvervloot bieden we u nog meer. U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. En u regelt uw geldzaken zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via Internet Bankieren en iDeal, of onderweg via onze mobiele app. En dat kost u niets extra’s. Ook niet voor papieren bank-afschriften of overschrijfkaarten. En we nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.
 
TOT  ZIENS  OP  DE  HAVEN !!!
 

Bron: Regio Verzekeringen Marken, woensdag 19 juni 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina