naar Marker Nieuws indexpagina

Winnaars Zilvervlootparade

Wij zijn altijd dichtbij. Ook als er in uw buurt iets te vieren is, zoals tijdens de Marker Havenfeesten. Wij kijken met plezier terug op dit mooie evenement.
De Zilvervlootparade werd goed bezocht. Er was voor iedereen iets te doen. Wij vinden het fijn dat u allemaal hebt meegedaan met raden, springen, voetballen en ducaten vangen! Hieronder de prijswinnaars van de diverse spellen.
 
Kleurwedstrijd

We hebben veel mooi gekleurde kleurplaten ontvangen. De kinderen hebben erg hun best gedaan met kleurpotloden, stiften, verf en zelfs stickers. Nadat we alle kleurplaten bekeken en beoordeeld hadden, werd Sven Peijnenburg (zoon van Mariska Zondervan) de winnaar. Hij heeft de ´Zilvervlootboot´ inmiddels opgehaald.
 
Geld vangen in de wervelwind

Veel deelnemers vonden het lastig om het wervelende geld te vangen. Het is Mustafa Mierghani gelukt om € 260,- aan ducaten te vangen. Hij is daarmee de winnaar van de VVV-cheque ter waarde van € 50,- geworden.
 
 
Pot met geld raden

Ook het raden van het geldbedrag in de grote glazen pot trok veel mensen. Dagen later werd er nog over gesproken: "Hoeveel zat er nou in die pot?" werd ons meermalen gevraagd. Er werden bedragen geraden tussen € 100,- en € 1800,-. Uiteindelijk hebben twee dames gewonnen: Marie Janne Visser en Geerke Zetzema. Zij dachten beide dat er € 888,- in de pot zat. Dit was het dichtst bij het daadwerkelijke bedrag van € 875,45. Zij hebben allebei hun VVV-cheque ter waarde van € 50,- in ontvangst genomen.
 
Marie Janne Visser Geerke Zetzema
 
Pannaveld

Eén groot succes! Veel jongens, maar ook  meisjes hebben met veel plezier gevoetbald binnen de boarding van het pannaveld. Zelfs tijdens de regenbuien bleven ze fanatiek doorspelen.
 
 Springkussen
Springen is altijd leuk. De jongste Markers hebben zich uitstekend vermaakt op het grote springkussen.
 
Zilvervloot Sparen is terug
Deze populaire jeugdrekening is terug van weggeweest en speciaal voor de jonge spaarders van nu. Iedereen mag meesparen. En als de jonge spaarders 18 jaar zijn, krijgen ze een premie tot 10% over de hele inleg.
 
Kies zelf hoe u uw geldzaken regelt
Naast de Zilvervloot bieden we u nog veel meer. U kunt bij ons terecht voor betalen, hypotheken, verzekeringen, sparen, alles. En u regelt uw geldzaken zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via Internet Bankieren en iDeal, of onderweg via onze mobiele app. En dat kost u niets extra’s. Ook niet voor papieren bank-afschriften of overschrijfkaarten. En we nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.
 
Tenslotte willen wij de Marker Evenementen Stichting bedanken voor hun inzet en prettige samenwerking.
 
 
 

Bron: Regio Verzekeringen Marken, woensdag 26 juni 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina