naar Marker Nieuws indexpagina
TV-opnames voor 'Hoe Leuk is Nederland?' op Marken
Het productieteam met het personeel van Café-Restaurant 'Land & Zeezicht'
 
Vandaag waren er op Marken TV-opnames voor het programma ´Hoe leuk is Nederland?´.
 
Het productieteam heeft opnames gemaakt in het Marker Museum op de Kerkbuurt en bij Café-Restaurant 'Land & Zeezicht' aan de haven. Presentator van het TV programma, Bas Muijs, was niet aanwezig. Het betreft aflevering tien van de serie.
 
SBS6 en Zoover hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw vrijetijdsprogramma. In 'Hoe leuk is Nederland?' neemt presentator Bas Muijs de kijker mee langs verschillende leuke en unieke plekjes in Nederland. Hij ontdekt de mogelijkheden in zowel landelijk als stedelijk gebied, voor een leuk dagje erop uit of een weekendje weg. Kortom; in dit programma krijgt de kijker alle handvatten voor het bedenken, plannen en organiseren van leuke trips in eigen land. 

In elke aflevering van Hoe leuk is Nederland? ontdekt Bas Muijs nieuwe activiteiten en bezienswaardigheden van een bepaalde regio. Vandaag waren er opnames op Marken, Volendam en Alkmaar. Zo kan de kijker inspiratie op doen voor het plannen van leuke uitjes en weekendjes weg in eigen land. Hierin zie je nog niet eerder ontdekte plekken, ofwel verborgen schatten die nog niet bij het grote publiek bekend zijn.

Er komen diverse thema’s voorbij in de verschillende afleveringen, zoals sport en recreatie, kunst en cultuur, uitgaan, overnachtingen, hotspots en winkelen.
 
De TV uitzending zal zijn op zondag 4 augustus 2013 om 17.00 uur via SBS6. De herhaling wordt uitgezonden op zondag 11 augustus 2013 om 11.00 uur ook via SBS6.
 

Bron: PepProductions, donderdag 18 juli 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina