naar Marker Nieuws indexpagina

Geen 'live' uitzending in Trefpunt door ontbreken stream

Henk Zeeman & Jeroen van Altena
 
Afgelopen zaterdag werd Henk Zeeman door Omroep PIM benaderd of het géén leuk idee was om de wedstrijd van George van Altena met het Nederlands CP-team, die zondag om 09.30 uur gespeeld zou gaan worden, vanuit dorpshuis Het Trefpunt uit te zenden, via Omroep PIM. Omroep PIM zou de Spaanse stream overnemen en Henk zou samen met de broer van George, Jeroen van Altena, het commentaar vanuit het dorpshuis verzorgen.
 
Alles was om 09.30 uur technisch in orde, maar de stream vanuit Spanje bleef weg. In beginsel deed het duo Henk & Jeroen de tijd wel vol praten, maar er kwam geen Spaans signaal. Jeroen kon via de Twitter wel wat informatie geven, maar niet alles. Omstreeks 10.45 uur werd de 'live' uitzending gestopt en was de kabelkrant weer via Omroep PIM te zien.
 
Voor de aanwezige was het een teleurstelling om de wedstrijd niet kunnen bekijken, maar de vrijwilligers van Omroep PIM wisten nu wel, dat een 'live' uitzending vanuit dorpshuis Het Trefpunt op Marken mogelijk is.  In de toekomst kunnen de openbare vergaderingen van de Eilandraad en andere evenementen in het Trefpunt via Omroep PIM worden uitgezonden.
 
De wedstrijd tegen Schotland werd overigens door Nederland met 2-1 gewonnen.
 
(Met dank aan de coördinatoren van het Trefpunt)
 
 

 
Follow CP Voetbal on Twitter
 
 
Het signaal bleef ´offline´ De Crew van Omroep PIM
 www.cpvoetbal.nl

Bron: PepProductions, zondag 28 juli 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina