naar Marker Nieuws indexpagina
Het komt uit Overleek en het zijn er twaalf
 
"HET KOMT UIT OVERLEEK EN HET ZIJN ER TWAALF!"
WIE zei dit? WANNEER? EN WAAR SLOEG HET OP?
 
Lees het aanstaande zaterdag in de LAATSTE AFLEVERING van de ZOMERSERIE 'LUCKY DOGS OP MARKEN' van Anita Moerman in de bijlage 'Vrij' van het Noordhollands Dagblad!
Voor het boek 'Lucky Dogs in Marken' kunt u zich deze maand nog inschrijven door een mailtje te sturen naar Anita. Het is een fotoboek, maar zal ook 10 interviews bevatten! Het kost 50 euro. Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven en dat bij nader inzien toch willen, aarzel dan niet en doe het nu. Dit unieke boek verschijnt maar in beperkte oplage en misschien wilt u het wel iemand cadeau doen voor Sinterklaas of kerst...

Als u op een andere wijze dit initiatief wil steunen en mee wil helpen dit boek tot stand te laten komen, zijn er twee manieren om dat te doen. U kunt een kleine donatie toezeggen, vanaf 5 euro, of u kunt vermeld worden als sponsor achterin het boek, vanaf 50 euro. Het geld hoeft u pas te storten als het zeker is, dat het boek er kan komen en naar de drukker gaat.
 

Voor het fotoboek 'Lucky Dogs in Marken' kunt u zich nog steeds inschrijven.
Stuur een mailtje naar:
 
 *  Anita Moerman 
 
 (naam, adres, telefoonnummer en het aantal exemplaren).
Het fotoboek kost 50,=.
 
Hebt u een bedrijf, op Marken of elders, en wilt u graag de naam vermeld zien in dit unieke fotoboek, stuur dan een mailtje met bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer met vermelding 'kleine sponsor' en geef het bedrag aan. Dat kan al vanaf vijftig euro!

Bron: Anita Moerman, woensdag 21 augustus 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina