naar Marker Nieuws indexpagina
Denk aan 'blauwe zone' nabij supermarkt Deen
Op deze parkeerplaatsen dient men een parkeerschijf te gebruiken
Parkeren op de hoek bij de voormalige Marco’s: let op parkeerschijf ! 
Ook hier kunt u parkeren als u bijvoorbeeld boodschappen bij Deen doet. Hier geldt vanaf deze week een formele beperking van maximaal één uur.
 
 Vergeet daarom niet uw parkeerschijf neer te leggen, want uw inrij-/parkeerontheffing geldt op deze plaatsen niet! Voor deze situatie is gekozen zodat inwoners vanuit bijvoorbeeld Uitdam zonder inrij-/parkeerontheffing ook boodschappen kunnen doen bij supermarkt Deen, wat weer bijdraagt aan het behoud van deze voorziening. Voor de vier parkeerplaatsen bij Deen zelf volstaat wel een inrijontheffing omdat het inrijverbod nog voor deze parkeerplaatsen staat.
 
Hierbij wijzen wij u nogmaals op het niet mogen parkeren voor de nabijgelegen boxdeuren. Dit belemmert niet alleen de eigenaren van deze boxen, maar is ook een overtreding waar de politie een bon voor uit kan schrijven. Indien de parkeerplaatsen bij Deen bezet zijn, maak dan gebruik van de algemene parkeerplaats aan de overkant van de weg.

Bron: PepProductions, vrijdag 13 september 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina
Creative Commons-Licentie
Marker Nieuws van Pep Productions en Schouten Enterprises is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported-licentie.