naar Marker Nieuws indexpagina
Klaas Peereboom wint Jeu de Boules competitie 2013
Pietertje Commandeur & Pieter Schipper winnen dubbelkampioenschap
Jeu de Boules winnaars 2013, v.l.n.r. : Pieter Schipper, Pietertje Commandeur en Klaas Peereboom
 
Zondag 22 september 2013 werd de Marker Jeu de Boules competitie 2013 afgesloten. Klaas Peereboom mocht als winnaar de 'beker met de grote oren' in ontvangst nemen. Pietertje Commandeur & Pieter Schipper kregen de 'Sang Real de Boules' overhandigd als winnaars van het dubbelkampioenschap. Alles vond plaats op het sport complex van Sportvereniging Marken.
 
 Afgelopen zomer werd er in diverse poules gespeeld om een zo gunstig mogelijke plaats in de finales van afgelopen zondag te bemachtigen. Uiteindelijk werd Klaas Peereboom winnaar, tweede werd Jan Peereboom en  Pieter Schipper eindigde als derde van het seizoen 2013. De drie  finalisten speelden een finale, waarbij deze allemaal één partij wonnen, maar per saldo had Klaas een beter 'saldo'.
 
Tevens werd er met de aanwezigen een dubbelkampioenschap gespeeld. Hier werd gestreden om de 'Sang Real de Boules', de cup met de grote oren als kunstwerk op doek van Bob Sinkeler. Pietertje Commandeur & Pieter Schipper wonnen de finale met 13-8 van Geertje Zeeman & Jan Peereboom.
 
Pietertje Commandeur Pieter Schipper
Jan Peereboom Geertje Zeeman
Prijsuitreiking
Jan Peereboom, Klaas Peereboom en Pieter Schipper

Bron: PepProductions, zondag 22 september 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina