naar Marker Nieuws indexpagina
CDA taart voor vrijwilligers Omroep PIM
 
In Waterland zijn honderden vrijwilligers actief. Het CDA Waterland waardeert deze mensen die zich inzetten voor onze samenleving. Zij zetten zich in om de voorzieningen en activiteiten in Waterland draaiende te houden. Het CDA zal daarom de komende tijd bij vrijwilligers langs gaan met een taart. Deze taart staat symbool voor de waardering voor alle Waterlandse vrijwilligers. De eerste taart zal voorafgaand aan de raadsvergadering van donderdag 3 oktober aanstaande om 19.00 uur worden uitgereikt  aan de “lokale helden” van Omroep PIM.
 
Waterland kent honderden vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten voor de Waterlandse samenleving. Zonder deze “lokale helden” zouden veel verenigingen en instellingen in de problemen komen en misschien zelfs hun deuren moeten sluiten. Het werk dat deze mensen verzetten is niet in geld uit te drukken. Het CDA waardeert al deze mensen die midden in de Waterlandse samenleving staan. Daarom zal het CDA Waterland de komende tijd regelmatig een taart overhandigen aan  Waterlandse vrijwilligers.
 
De eerste taart zal op 3 oktober om 19.00 uur worden overhandigd aan de “lokale helden” van Omroep PIM. Het CDA Waterland waardeert de grote diversiteit aan onderwerpen die Omroep PIM verslaat zowel in beeld als in tekst op de website. Het CDA Waterland is er trots op dat een relatieve kleine gemeente als de gemeente Waterland zo’n professionele publieke omroep heeft die gerund wordt door vrijwilligers. Omroep PIM heeft in korte tijd bewezen het kloppend hart van Waterland te zijn.
 

Bron: CDA Waterland, woensdag 2 oktober 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina