naar Marker Nieuws indexpagina
Het Koninklijk Bal gemist ?
't Voetlicht, 60  jaar, speelt 'Lang en Gelukkig'
Facebook
Het Koninklijk Bal gemist?  Géén paniek, géén paniek.
Zaterdagavond om 20.00 uur en zondagmiddag om om 14.00 uur zijn jullie allemaal welkom om de familievoorstelling 'Lang en Gelukkig' alsnog bij te wonen.
 
Tot dan!
Het Voetlicht
Facebook
scene met 'Knoop' (Jan Veerman) en 'Corrie' (Jacqueline Zeeman) 'Lakei Wilhelm' (Erwin van Altena) en 'de Koningin' (Luutje Geertj de Waart)
Wie in deze tijden van crisis ook zo toe is aan een 'Lang en Gelukkig' leven met een happy end komt naar de voorstelling van ’t Voetlicht. De Marker toneelvereniging 't Voetlicht bestaat 60 jaar en brengt speciaal voor de gelegenheid deze jubileumvoorstelling.

De bezoekers kunnen zich mee laten slepen met het sprookje van Corrie, alias Assepoester, en de perikelen rondom haar nieuwe stiefmoeder Irma. Het moderne gezin is nu eenmaal geen sinecure. Zal Roodkapje de man van haar leven vinden? Zal liefde overwinnen? Vast, want op elk potje past nu eenmaal een dekseltje. De hilarische ontwikkelingen in Sprookjesland zijn bij te wonen op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober, in dorpshuis 'Het Trefpunt' op Marken. De 'balzaal' is op vrijdag en zaterdag toegankelijk van 20.00 uur tot middernacht en zondag, speciaal voor kinderen, vanaf 14.00. Entree voor volwassenen € 10 en voor kinderen € 5.
 

Bron: Lowina Zondervan, zaterdag 12 oktober 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina