naar Marker Nieuws indexpagina

Gemeentegids 2014

 
Binnenkort valt de gemeentegids voor 2014 weer in de brievenbus. Uitgever Lokaal Totaal start vanaf 26 november met het huis aan huis bezorgen van de gidsen in Waterland. Het is de laatste gemeentegids waaraan wij als gemeente een actieve bijdrage leveren. De gids blijft hierna wel gewoon verschijnen via Lokaal Totaal.
 
Heeft u na half december nog niets ontvangen? Of hebben uw buren wel maar u geen magazine gehad? Dan kunt u dit melden door te mailen naarverspreiding@lokaaltotaal.nl, onder vermelding van straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Heeft u als particulier, bedrijf of vereniging vragen over vermelding in de gids? Neemt u dan contact op met www.lokaaltotaal.nl/waterland
 
De gids bevat geen algemene afvalkalender voor heel Waterland. Reden hiervoor is dat u uw persoonlijke  afvalinzamelinformatie gemakkelijk kunt bekijken (of downloaden) via de app ‘Afvalwijzer’ of de website www.mijnafvalwijzer.nl. Na het invullen van uw postcode en huisnummer beschikt u over een gepersonaliseerde afvalkalender. De app en de website bieden bovendien de mogelijkheid herinneringen en berichten over afvalinzameling via pushberichten of e-mail te ontvangen. Van harte aanbevolen!
 

Bron: Gemeente Waterland, vrijdag 22 november 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina