naar Marker Nieuws indexpagina
Een metamorfose voor Dea Zeeman !
In het TV programma 'Max maakt mogelijk'
Iet ter Braak wenst voor haar goede vriendin Ún buurvrouw Dea Zeeman een metamorfose. Na jaren van ziekenhuis bezoeken krijgt Dea de diagnose reuma Ún in 2012 ook de diagnose darmkanker. Na een operatie volgen vele chemokuren. Door al deze behandelingen en medicijnen is het haar van Dea dun en droog en is haar huidskleur vaal geworden. Ze is door de medicijnen ook veel dikker geworden. Dea heeft naar Iet de wens uitgesproken om zich weer eens mooi en vrouwelijk te voelen. Iet hoopt dat dit Dea extra energie geeft.
 
Iet en Dea zijn al 22 jaar buren en 15 jaar goede vriendinnen. Ze praten veel met elkaar en steunen elkaar door dik en dun. De man van Iet is in 2012 verhuisd naar een verzorgingshuis en niet lang daarna overleden. Voor Iet is dit heel erg heftig maar Dea heeft haar altijd enorm gesteund en opgevangen. Iet doet hetzelfde voor Dea nu zij zelf zo ziek is.

Niet alleen Dea maar ook Iet verdient het om in het zonnetje gezet te worden. MAX Maakt Mogelijk zorgt samen met styliste Dyanne Beekman dat de dames een onvergetelijke verwenmiddag hebben!
 Link naar 'Uitzending Gemist'
De uitzending over Dea & Iet begint bij 11.10

Bron: Max, vrijdag 29 november 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina