naar Marker Nieuws indexpagina
Eetcafé De Visscher heeft een zitbank in Marker kleuren
De lange zitbank in Marker kleuren
 
Eetcafé de Visscher op Marken komt in de geschiedenisboeken al voor sinds begin 1900 het is een historische plek, met een fenomenaal uitzicht over de Marker haven. Ideeën om er een eetcafé met allure van te maken, waren er al lang, maar nu is dit werkelijkheid. Met de interieurarchitect Jan Daniels aan de ene kant en de aangetrokken chef-kok Marnix de Kort aan de andere kant komen de puzzelstukjes op zijn plek.
 
Daniels heeft er voor gezorgd dat het ‘Marker huisjes’ gevoel perfect terug komen in het restaurant met authentieke details. Zo is er een grote bank geplaatst in de Marker kleuren midden in het restaurant. Een verhoging in de zaak zorgt ervoor dat vanuit elke positie u een schitterend uitzicht heeft.
 
De Kort heeft gezorgd voor een leuke kaart met betaalbare en vooral mooie lunch,- diner en borrel gerechten waar lokale invloeden in terug komen met een mooie presentatie. Ook worden er met regelmaat “speciale avonden” georganiseerd, tapas en sushi zijn slechts enkele voorbeelden. Ook heeft hij de hightea aan de haven geïntroduceerd.
 
Kortom voldoende redenen om De Visscher een keer te bezoeken
 
  'Drinkgedeelte' van eetcafé 'De Visscher'  

Marker kleuren Chef-kok Marnix de Kort  is zeer tevreden met de grote zitbank
  'Eetgedeelte' van eetcafé 'De Visscher'  
  Een verhoging in de zaak zorgt ervoor dat vanuit elke positie u een schitterend uitzicht heeft

Bron: PepProductions, vrijdag 6 december 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina