naar Marker Nieuws indexpagina
Kerstmarkt Rietlandenschool brengt € 1.831,90 op
 
Woensdag 18 december jongstleden hebben heel veel mensen de Kerstmarkt van de Rietlandenschool bezocht.  Het was er gezellig druk en alle kerstkramen werden goed bezocht.  Ook het kerstcafeetje was een succes en heel wat mensen hebben genoten van het heerlijks wat daar te koop was en zaten gezellig aan de café-tafeltjes.
 
Zoals u weet was het doel geld inzamelen voor het verzenden van alle schoenendozen van de ‘Schoenendoosactie’, waaraan de kinderen hebben meegedaan.
Dat de markt goed bezocht werd,  blijkt ook uit de opbrengst, want voor de 141 schoenendozen die door de kinderen werden ingeleverd,  hebben we netto
€ 1.831,90
kunnen inzamelen.
 
Een mooi bedrag!!  Hiervan wordt de verzending van de dozen dus betaald.
Die dozen zijn inmiddels onderweg en zullen via Lelystad en Rotterdam de plaats van bestemming bereiken.
Omdat de opbrengst heel goed is,  kunnen we ook de vraag van ZOA honoreren om een extra bedrag te geven aan kinderen die deze kersttijd opgevangen moeten worden in evacuatiecentra van de stad Tacloban,  waar in november een verwoestende tyfoon overheen ging.  Deze kinderen hebben geen onderkomen meer en veel van hen zijn ook wees geworden door de tyfoonramp.  Dat leek ons een goed doel voor een deel van de meeropbrengst.
 
We willen nogmaals de Oudercommissie,  Odeon,  Aaltje Zeeman en Bertus Wolters bedanken voor hun belangrijke bijdrage aan  het geheel.  En ook alle mensen die voor ons gebakken hebben,  willen we zeer hartelijk bedanken!  Het zŕg er niet alleen lekker en mooi  uit, maar het smŕŕkte ook heerlijk,  hebben we gehoord.
 
Ook alle bezoekers willen we hartelijk danken, want zonder u was de markt niet geworden wat het was : zeer geslaagd en heel gezellig!!
We wensen u allen goede feestdagen en een gezegend en gezond nieuwjaar.
Team en Oudercommissie van De Rietlanden 
 

Bron: Eef Visser, vrijdag 19 december 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina