naar Marker Nieuws indexpagina
Verlaat kerstverhaal?
  Één van onze medebewoners is de dag voor kerst overleden na een strijd die hij niet winnen kon. Hij woonde net bij ons en was blij met zijn woonplekje. Om zijn alleen zijn wat te verzachten nam hij een jonge kater die vrolijk door het huis liep en spinnend op de schoot bij zijn baasje het alleen zijn verzachtte. Tot het noodlot toesloeg en zijn baasje niet meer terug kwam en overleed in het ziekenhuis. Nu zit hij al 20 dagen voor het raam op de uitkijk maar er komt alleen nog 2 keer per dag iemand die zijn bak verschoont en eten geeft en waar hij als dank nog even op schoot mag komen spinnen om zijn genegenheid te tonen. Bij het vertrek naar het ziekenhuis hebben de verzorgers aan het baasje belooft dat wat er ook gebeurt zij goed voor de kater zullen zorgen maar dit lukt tot op heden nog niet, vandaar dit verhaal en laat nu Doris zelf even aan het woord.

Mijn naam is Doris ik ben 1 1/2  jaar oud en zindelijk zogezegd. Mijn kleur is zwart met een grote witte vlek op mijn borst. Ik heb maar een wens en dat is aardig zijn naar mijn baasje en een voorbeeldige kater en huisgenoot te zijn. Om in kerst sfeer te blijven moet ik wel melden dat er nog 2 fiere balletjes aan mijn boom hangen maar in ruil voor een lief baasje doe ik daar afstand van. Wil jij mijn baasje worden dan kan je mij per direct ophalen compleet met kattenbak korrels voer en etensbakjes, bezichtigen kan ook maar maak me niet blij met een dooie mus zogezegd.


Maak er voor mij ook een kerst van die ik nooit meer zal vergeten. Voor bezichtiging of direct meenemen reageer even naar mijn manager Piet of Liesbeth Bos. 06121171 of 0299746597.

 

 

Bron:  Familie Bosch, zaterdag 28 december 2013

 naar Marker Nieuws indexpagina