naar Marker Nieuws indexpagina

Cees Roos & Ma Kes :  zestig jaar getrouwd

Burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon geeft een boeket aan het 60-jarige bruidspaar
 
30 december 1953 - 30 december 2013
Maandag 30 december jongstleden waren Cees Roos & Ma Kes zestig jaar getrouwd.
 
Vandaag bracht de burgemeester van Waterland, Luzette Wagenaar-Kroon, een bezoek aan het bruidspaar.
  
Ook namens de redactie van harte gefeliciteerd.
De heer en mevrouw Roos-Kes trouwden al in 1953 op 15-jarige leeftijd. Met goedkeuring van Koningin Juliana omdat zij beiden nog minderjarig waren.
 
Hij werkte jaren voor een grote baggeraar en was veel van huis. Mevrouw had de zorg voor de vier kinderen. Zij vonden hun gezamenlijke passie in het voetbal van Sportvereniging Marken. Ieder op zijn eigen manier. Meneer Roos op het veld en in het doel als fortuinlijk keeper. En de kantine van de vereniging was het ‘doel’ van mevrouw Roos-Kes. Zij werkte hier 35 jaar lang met veel plezier. Vanaf het allereerste moment toen er nog niet eens een clubgebouw was, maar zij met een kraam langs het veld stond.
 
De gezondheid van meneer Roos heeft in 2011 nog grote zorgen gegeven en hij was er bijna niet meer geweest. Door het daadkrachtig optreden van een van de dochters is hij er nu nog om samen met zijn vrouw het feest van hun 60-jarig huwelijk te vieren. 4 Kinderen, 8 kleinkinderen en inmiddels de achterkleinkinderen. Iedereen was er 4 januari 2014 bij aanwezig. Een ware rijkdom als kroon op het mooie huwelijk.
 
(tekst : Sanja Vuijsters)
 
(foto : Omroep PIM)

Bron: PepProductions, woensdag 8 januari 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina