naar Marker Nieuws indexpagina
Genieten van mooie wijnen & amuses op 30 maart 2014
Amuse Tour 2014
 
De Amuse Tour Volendam zal voor de zesde keer gaan plaatsvinden op zondag 30 maart 2014, van 11.30 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze voorjaarsversie van de Amuse Tour zullen de volgende horecalocaties zichzelf presenteren: Hotel Spaander, Brasserie Cathrien, Restaurant Pieterman, Restaurant Le Pompadour, Eetcafé het Havengat, Restaurant Land en Zeezicht uit Marken in combinatie met de Marken Express en de organisatie van de Amuse Tour in het Fokkie op het Marinapark.
Deelnemers aan de Amuse Tour kunnen zelf hun route kiezen langs de verschillende restaurants aan de haven. De deelnemende horeca zal zich van de beste kant laten zien en de deelnemers ook dit jaar weer culinair verwennen met mooie amuses en bijpassende wijnen. 

Nieuw dit jaar is de samenwerking met de Marken Express. Deze zal aan de kade van de Volendamse haven vastliggen om als ‘drijvende‘ locatie te fungeren. Hier kunnen de deelnemers gaan genieten van de amuses en wijnen van
Restaurant Land en Zeezicht uit Marken.
 
Kaarten zijn te bestellen via www.amusetour.nl . Deze worden dan toegestuurd na betaling. Voor meer informatie kijkt u op www.amusetour.nl . Hier vindt u tevens de deelnemende restaurants, de amuses en de wijnen die geserveerd zullen worden.

De organisatie van de Amuse Tour Volendam is in handen van Amuzant Events en CityWalk.
 
Restaurant Land en Zeezicht op Marken

Bron: Amusetour, vrijdag 17 januari 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina