naar Marker Nieuws indexpagina
Aanslagbiljetten Hoogheemraadschap verstuurd, met kleine fout
 
Deze week worden de aanslagbiljetten waterschapsbelasting door Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) verstuurd. In enkele gevallen blijkt er een verkeerd rekeningnummer op de acceptgiro in het veld 'van bankrekening (IBAN)' te staan. Alleen het op de acceptgiro vermelde rekeningnummer klopt in dat geval niet. Ondanks een zeer zorgvuldige werkwijze hebben wij deze drukfout te laat ontdekt. Wij bieden onze excuses voor het ongemak.
 
Wat moet u doen?
U hoeft niets aanvullends te doen. Staan er geen onjuistheden dan kun u betalen zoals staat aangegeven. Mocht er een verkeerd rekeningnummer op uw acceptgiro in het veld 'van bankrekening (IBAN)' staan dan ontvangt u binnenkort een brief met onze excuses, inclusief een blanco acceptgiro. Deze wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. U kunt ook handmatig het nummer corrigeren en direct betalen. De drukfout op de acceptgiro staat los van ons registratiesysteem, uw gegevens staan juist geregistreerd.
 
Heeft u vragen neem dan contact op via www.hhnk.nl/belastingen, ( 0900 - 9 112 112 (€ 0,10 per minuut) of per e-mail: belastingen@hhnk.nl
 

Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, vrijdag 31 januari 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina