naar Marker Nieuws indexpagina

Laura Bromet genomineerd als beste raadslid van Nederland 

 
Is Laura Bromet van GroenLinks in Waterland het beste raadslid van Nederland? De lokale afdeling van GroenLinks vindt natuurlijk van wel en heeft haar daarom voorgedragen voor die titel.
De wedstrijd 'Beste raadslid van Nederland' is georganiseerd door de Volkskrant, campagnebureau BKB, 3FM en Pauw & Witteman in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart aanstaande. Via de website besteraadslid.nl kan iedereen raadsleden nomineren en vervolgens kan heel Nederland een stem op ze uitbrengen.

Er kan gestemd worden tot 5 maart 2014, 12.00 uur. De twaalf raadsleden met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Die sluit op 14 maart 2014 om 18.00 uur en tot die tijd kunnen de deelnemers campagne voeren om nog meer stemmen te verzamelen.

Uiteindelijk blijven vier deelnemers over die doorgaan naar de finale, die op 18 maart 2014 in de Melkweg in Amsterdam strijden om de titel. Dat gebeurt tijdens het Festival van de Lokale Democratie. De winnaar wordt diezelfde avond live vanuit de Melkweg in Pauw & Witteman gepresenteerd.
 
(zondag, 16 februari 2014, 12.35 uur)
www.besteraadslid.nl

Bron: GroenLinks Waterland, zondag 16 februari 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina