naar Marker Nieuws indexpagina
SP Waterland bezorgt verkiezingskrant op Marken
V.l.n.r. : David Hartog (4), Wilma van den Boom (5), Jacob Kes (1), Ferdinand Knaack (2), Daniel de Klerk en Monica Henschen (11)
 
SP Waterland heeft deze gemeenteraadsverkiezingen weer een SP verkiezingskrant gemaakt. In Monnickendam en Broek in Waterland is deze reeds verspreid. Vandaag, zaterdag 8 maart, heeft SP lijsttrekker Jacob Kes de krant op Marken door de brievenbussen gegooid.
 
De SP heeft zijn eerste termijn in de gemeenteraad erop zitten. Jacob Kes heeft zich bewezen als een betrouwbare en aanspreekbare raadslid. Hij gaat met volle moed de verkiezingen in om de komende vier jaar het sociale geluid in Waterland nog sterker te vertolken.
 
Jacob Kes: 'Ik ben trots op wat de SP in de afgelopen vier jaar bereikt heeft. We delen graag met iedereen wat onze plannen zijn voor de komende vier jaar.'
 
Om onze speerpunten te delen en onze standpunten kenbaar te maken in Waterland, hebben wij een verkiezingskrant gemaakt. Onze eerste vijf kandidaten vertellen wat zij de belangrijkste punten vinden voor de komende vier jaar.
 
Jacob Kes:'Een verkiezingscampagne is meer dat alleen een advertentie plaatsen. Kandidaatsraadsleden horen moeite te doen om de stem van het volk te krijgen. De SP gaat daarom zelf de kernen in om onze plannen kenbaar te maken. Als u ons op straat ziet, schroom niet om een vraag te stellen.
 
Zaterdag brachten onder andere Jacob Kes, Ferdinand Knaack, David Hartog en Wilma van den Boom (nummers 1, 2, 4 en 5 van de kandidatenlijst) vanaf 11.00 uur de krant rond op Marken. 
 
SP Verkiezingskrant Waterland

Bron: PepProductions, zaterdag 8 maart 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina