naar Marker Nieuws indexpagina
Burgemeesters regio Waterland roepen op om te gaan stemmen
Maandagmiddag verzamelden zeven burgemeesters van de regio Waterland zich bij het gemeentehuis in Monnickendam om op een ludieke manier aandacht te vragen voor de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaande woensdag.
 
Voor het gemeentehuis stond een heel assortiment met voorwerpen die verwezen naar een van de vele taken die er naar de gemeente toekomt, of waar de gemeente al verantwoordelijk voor is. Burgemeester Astrid Nienhuis van Landsmeer stond gekleed in een werkjas, waar de ambtsketting netjes overheen gedrapeerd was, met bijbehorende veiligheidshelm en een grote hamer in haar ene hand, en een rood potlood in de andere hand. Burgemeester Wagenaar zat in een rolstoel terwijl zij werd voorgeduwd door een andere burgemeester in een fel oranje jas.
 
Met de actie willen de burgemeesters duidelijk maken dat het belangrijk is om te gaan stemmen. Zeker nu er zoveel taken naar de gemeenten toekomen.
 
Woensdag 19 maart zijn de stembureaus in Waterland geopend van 07.30 - 21.00 uur. 's Avonds vanaf 21.00 uur bent u van harte welkom in het gemeentehuis om samen met de politieke partijen de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen te volgen.
 Link naar de video

Bron: Omroep PIM, dinsdag 18 maart 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina