naar Marker Nieuws indexpagina
Inschrijven DEEN Jeugdsponsoractie 2014
'Wat beweegt jou ? DEEN helpt 'n handje!'
In september 2014 gaat alweer de 11e DEEN Jeugdsponsor Actie van start! Onder het mom van ‘Wat beweegt jou? DEEN helpt ’n handje!’ willen we weer duizenden euro’s ten goede laten komen aan sport & cultuur voor de jeugd in onze regio.
 
U kunt uw vereniging inschrijven tot en met donderdag 1 mei 2014. Een speciaal geformeerde selectiecommissie beoordeelt de aanmeldingen en besluit wie de deelnemers van 2014 worden. Gezien het succes van de voorgaande jaren, adviseren wij uw vereniging zich snel in te schrijven en de selectiecommissie met een goed plan te overtuigen. Alle ingeschreven verenigingen ontvangen uiterlijk 30 juni 2014 bericht of zij wel of niet zijn uitgekozen als deelnemer van de actie.
 
Bijzonder aan de Jeugdsponsoractie 2014 is de samenwerking met het Jeugdsportfonds. In een aantal filialen is er een koker gereserveerd voor het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds helpt kinderen - die willen sporten maar om gemotiveerde redenen niet kunnen – aan een lidmaatschap van lokale verenigingen.
 Inschrijven jeugdsponsoractie 2014
Uitslag Jeugdsponsoractie 2012

Bron: Deen Supermarkten, vrijdag 28 maart 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina