naar Marker Nieuws indexpagina
Boekpresentatie zonder....boek
Anita Moerman overhandigt het eerste exemplaar aan Jacqueline Betting
 
‘Lucky Dogs in Marken’ is het fotoboek van Anita Moerman, welke feestelijk zou worden gepresenteerd afgelopen zondag in restaurant ‘Land en Zeezicht’. Maar de afgeleverde boeken waren niet van de kwaliteit, welke Anita ervan had verwacht, dus werden de boeken teruggestuurd naar de drukker. Wanneer het fotoboek nu wordt uitgeleverd is onbekend.
 
De gasten werden feestelijk onthaald door de klanken van de 'Voor Anker Band'. Symbolisch werd een eerste exemplaar overhandigd aan Jacqueline Betting. Zij heeft Anita heel veel geholpen met het fotoboek.
 
Anita Moerman, woonachtig op Marken, is gek van honden. Dat laatste was de basis van het presenteerde fotoboek. Ze heeft aan alle hondenbezitters op Marken gevraagd of zij deze personen met hun viervoeter op de foto mocht zetten. Vele gingen akkoord en staan dus ook vermeld in het fotoboek.
 
Om het fotoboek van de grond te krijgen, heeft Anita de medewerking gekregen van het Noordhollands Dagblad. Deze heeft vorig jaar in een zesdelige zomerserie aandacht besteed middels voorpublicaties van het project van Anita.
 
Zij moest genoeg aanmeldingen binnen krijgen, om het fotoboek te kunnen laten drukken, omdat het anders een kostbare aangelegenheid zou gaan worden.  Zij heeft uiteindelijk voldoende reserveringen binnen gekregen om het te kunnen laten drukken.
 
Op de presentatie waren vele hondenliefhebbers aanwezig die het boek gereserveerd hadden, maar wanneer zij het boek thuis kunnen hebben blijft nog de vraag. Alle aanwezigen konden vervolgens richting de hal van de Patmoskerk, waar alle foto's gepresenteerd werden.
 
Cees Zeeman kreeg een tweede exemplaar uitgereikt Harald Jorgensen kreeg een derde exemplaar uitgereikt

Bron: PepProductions, zondag 6 april 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina