naar Marker Nieuws indexpagina

Nieuwe beheerder voor douche- en toiletgebouw Marken

 
 Per 1 april 2014 is het beheer van het douche en toiletgebouw op Marken gegund aan mevrouw Conny Tromp, een inwoonster van de gemeente Waterland. Met de komst van de nieuwe beheerder is Marken binnenkort ook een nieuw winkeltje rijker. In de winkelruimte boven de  douches en toiletten komt binnenkort namelijk ‘t Gruttertje van Marken’.
 
Kruidenierswinkel
De enthousiaste ondernemer was al langer op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte om te starten met een kleine kruidenierswinkel. De winkelruimte gelegen boven de douches en toiletten voldoet goed aan haar wens. In ‘t Gruttertje van Marken’ worden biologische streekproducten en delicatessen verkocht. Wethouder Kools is content met het resultaat van de gunning: “We slaan eigenlijk twee vliegen in één klap. Het beheer van het gebouw is goed geregeld én het kruidenierswinkeltje zorgt voor een mooie aanvulling op het winkelbestand op Marken”. 

Het douche- en toiletgebouw én ’t Gruttertje van Marken’ aan de Havenbuurt 19c zijn gedurende het zomerseizoen (1 april tot half oktober) dagelijks geopend van 9.00 tot 20.00 uur.
 

Bron: Gemeente Waterland, woensdag 16 april 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina