naar Marker Nieuws indexpagina
‘’t Gruttertje van Marken’ nieuw op de Marker haven
Conny Tromp in haar winkel
 
’t Gruttertje van Marken’ is de naam van een nieuwe winkelruimte op de haven van Marken. De winkel is gevestigd boven de douche- en toilet ruimte. Eigenaresse is Conny Tromp, wonend op Marken, die de ruimte geschikt vond als bedrijfsruimte, om te kunnen starten met een klein kruidenierswinkel. Vrijdag 18 april is de winkel officieel open gegaan.  
 
Conny Tromp verkoopt in haar winkel onder andere biologische- en streekproducten en ouderwetse snoepsoorten als trekdroppen en toverballen. Ook heeft ze producten van het merk ‘Australian’ in haar assortiment. Australian heeft een ‘typical Dutch line’ van 100% natuurlijke koffie en chocolade. Je kan de koffie en chocolade proeven in haar winkel en vervolgens deze artikelen meteen aanschaffen.
 
In de toekomst wil Conny ook ‘take away’ producten gaan aanbieden, voor ontbijt en diner. Bij haar kan je dan de basiszaken aanschaffen, waarmee je vervolgens thuis of aan boord snel een ontbijt of diner kan maken.
 
Vele Markers en toeristen hebben de nieuwe winkel reeds bezocht en waren zeer enthousiast over het aanbod.
 
‘’t Gruttertje van Marken’ is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en gevestigd op Havenbuurt 20c, 1156 AL  Marken.
 

Bron: PepProductions, zondag 20 april 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina