naar Marker Nieuws indexpagina

Piet van Riel & Cees Zeeman aanwezig bij eerste Koningsdagconcert

 
Het eerste Koningsdagconcert vond plaats op dinsdag 8 april jongstleden in de Kleine Zaal van 'De Philharmonie' te Haarlem.
 
Bij dit concert waren niet alleen het Koninklijk paar aanwezig, maar ook twee leden van de Christelijke muziekvereniging 'Juliana' uit Marken. Piet van Riel en Cees Zeeman waren hiervoor persoonlijk uitgenodigd om aanwezig te zijn.
 
De heren Van Riel en Zeeman werden begin april gebeld door medewerkers van het Koninklijk Huis en dachten eerst aan een '1 april' grap. Maar toen de schriftelijke uitnodiging na een paar dagen volgde was het toch serieus.
 
De heren moesten zich rond de klok van 19.00 uur melden bij 'De Philharmonie' en werden verwelkomd door Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in hoogst eigen persoon. Ze gaven niet alleen iedereen een hand, maar spraken ook nog even kort met alle gasten, dus ook met de Markers.
 
Het concert was rond 21.00 uur ten einde en konden de heren terugkijken op een geslaagde avond.
 
Het Koningsdagconcert wordt zaterdag 26 april 2014 uitgezonden via Nederland 2, aanvang 22.35 uur. De herhaling is op zondag 27 april 2014 ook via Nederland 2, aanvang 15.55 uur.
 
                   
Uitnodigingen
 
Informatie
 
Programmaboekje

Bron: PepProductions, donderdag 24 april 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina