naar Marker Nieuws indexpagina
Geslaagde Zonnebloem vrijwilligersmiddag
 
De Opstandingskerk in Monnickendam was donderdag het toneel voor een geslaagde vrijwilligersmiddag van de Zonnebloem Monnickendam en omstreken. Deze middag werd georganiseerd voor de vele vrijwilligers van de Zonnebloem in deze regio.
 
De middag wordt jaarlijks georganiseerd en dit jaar was de organisatie in handen van de afdeling Monnickendam en omstreken. Vele vrijwilligers hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging om naar de Opstandingskerk te komen.
 
De middag werd geopend door de voorzitter van de afdeling Monnickendam,  Nita Oussoren. Vervolgens kregen de gasten beelden van Marken te zien, met tekst en uitleg van Sijtje Pereboom. Ook werd door mevrouw Pereboom de klederdracht getoond en werd er uitleg bij gegeven. De klederdracht werd geshowd door medewerkers en kinderen van medewerkers van de afdeling Monnickendam.
 
Er werd deze middag ook een jubilaris in het zonnetje gezet. Gonda Greuter kreeg van Reyer Band, voorzitter van het regiobestuur van de Zonnebloem, de Gouden Speld opgespeld, voor vijfentwintig jaar inzet voor de Zonnebloem.
 
Hierna was het tijd voor een heerlijke high tea, met onder andere een chocoladefontein, waar alle aanwezigen van hebben genoten.
 

Nita Oussoren Alle gasten in Opstandingskerk
Gonda Greuter kreeg van Reyer Band de Gouden Speld opgespeld Klederdrachtenshow
Kinderen in Marker klederdracht High tea

Bron: PepProductions, zondag 27 april 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina