naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken meisjes D2 KAMPIOEN !
 
Vandaag, zaterdag 10 mei 2014, moesten de meisjes (12 t/m 14 jaar) van Sportvereniging Marken D2 (D2M) om 09.45 uur de kampioenswedstrijd spelen. Er diende gewonnen te worden voor het kampioenschap. Op eigen veld werd er gestreden tegen Westzaan D3.
Einduitslag 5-0 in het voordeel van de meisjes van Marken en het kampioenschap was een feit.
 
Sharon Zondervan, Chiara Roos, Imke Zondervan, Ellen Zwiers, Roos Schipper, Sabina Roos, Romee Kaars en Wendy de Waart waren er klaar voor. Noa Tol kon helaas niet aantreden in tenue vanwege een blessure maar stond uiteraard langs de lijn om haar team aan te moedigen.
 
Het eerste doelpunt viel al snel, via een assist van Ellen Zwiers schoot Sabina Roos hem in het net. Daarna schoot Romee Kaars de bal naar Chiara Roos en was het tweede doelpunt een feit. Doelpunt nummer drie kwam ook van de voet van Chiara met een weergaloos afstandsschot. Met een 4-0 stand gingen de meiden de rust in doordat Wendy de Waart naar Sabina schoot die hem vervolgens achter de keeper werkte.
 
Na een kop thee en wat opbeurende woorden van de altijd positieve coaches Hein Pieter Zondervan en Jan Sijmen Roos kwamen de dames het veld weer op. Het doelpunten festijn bleef uit maar Imke Zondervan wist toch nog te profiteren van een assist van Chiara en schoot de D2M naar een eindstand van 5-0.
 
Na de wedstrijd zijn de dames naar Monnickendam gereden en hebben hun sponsor, keurslager Dirk Spronk,  nog verrast met een bezoek en een bos bloemen als dank voor het sponsoren van afgelopen seizoen. 
 

Bron: Danielle Zondervan, zaterdag 10 mei 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina