naar Marker Nieuws indexpagina
Beheer douche- en toiletgebouw Marken per direct beëindigd
 
Vandaag, maandag 12 mei 2014, heeft de beheerder van het douche- en toiletgebouw op Marken gemeente Waterland laten weten per direct te stoppen met het beheer van het gebouw. In overleg met de gemeente zijn alle activiteiten beëindigd. Gemeente Waterland betreurt dat het beheer niet is gelopen zoals gehoopt. Om ervoor te zorgen dat het gebouw tijdens het pas gestarte toeristenseizoen in gebruik
kan blijven, zoekt de gemeente voor de korte termijn naar een tijdelijke oplossing.

Gemeente Waterland is zich er van bewust dat de ontstane situatie hinderlijk kan zijn voor bezoekers en passanten van de haven op Marken. Voor de langere termijn wil het college daarom een structurele oplossing vinden. Het college gaat op korte termijn onderzoeken wat de beste opties zijn voor de toilet- en douchevoorziening op Marken.
Portefeuillehouder Laura Bromet: “Ik vind het ontzettend jammer dat het leuke winkeltje in de haven van Marken dat gecombineerd werd met het beheer van het douche- en toiletgebouw zo snel verdwijnt. Voor het openstellen van de toilet- en douchevoorziening gaan we zo snel mogelijk een oplossing zoeken”.

Zodra er een tijdelijke oplossing is gevonden, volgt nadere berichtgeving.
 

Bron: Gemeente Waterland, maandag 12 mei 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina