naar Marker Nieuws indexpagina
Kennisgeving verwijderen vaartuigen en/of wrakken
eerste publicatie
Marken, Zereiderpad, boottrailer
 
Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 5.24 lid 1 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) na 30 juni 2014 een aantal vaartuigen en/of wrakken worden  afgevoerd. De vaartuigen en/of wrakken worden geborgen omdat deze overlast veroorzaken en schade kunnen veroorzaken aan walmuren, beschoeiingen, openbaar groen en dergelijke. De betreffende vaartuigen en/of wrakken zijn, mits niet gezonken, door de gemeente gestickerd.
 
Het betreffen de vaartuigen en/of wrakken op de volgende locaties:
Voor nadere informatie kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur bij
de afdeling Publiekszaken terecht, via ( (0299) 658 585 .
 
Belanghebbenden die niet of niet tijdig hun bootje verwijderen dienen er rekening mee te houden dat de te bergen bootjes na 30 juli 2014 worden vernietigd. Vanaf 15 juli 2014 is het mogelijk om het bootje of boottrailer bij de berger op te halen, tegen betaling van de bergingskosten. 

Ingevolgde de Algemene Wet Bestuursrecht kan een belanghebbende, binnen zes weken na deze kennisgeving, tegen een besluit bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift. Dat bezwaarschrift dient gericht te zijn aan Burgemeester en Wethouders van Waterland, Postbus 1000, 1140BA Monnickendam. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; de gronden van het bezwaar.
 
Het indienen van een bezwaar heeft geen schorsende werking. Indien onverwijlde spoed dit vereist kan, hangende de bezwaarschriftenprocedure, een schorsing of voorlopige voorziening worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht,  Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Hieraan zijn griffiekosten verbonden.

Monnickendam,  28 mei 2014
Burgemeester en Wethouders van Waterland
 
 

Bron: Gemeente Waterland, donderdag 29 mei 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina