naar Marker Nieuws indexpagina
Kinderen Marken blij met dierengeluiden Coöperatiefonds Rabobank   
Jan Simon Appel en Henny Maes van Rabobank Waterland en omstreken monteren de geluidsvloer
 
Het Coöperatiefonds van Rabobank Waterland en Omstreken ondersteunt projecten en initiatieven die een structurele bijdrage leveren aan verbeteringen voor de leefomgeving. Dit was aanleiding voor Stichting Speeltuin Marken om een subsidie aan te vragen voor het leuker maken van de speeltuin op Marken. Deze aanvraag is gehonoreerd met een bijdrage van € 1.250 en daarom beschikt de speeltuin nu over een speeltoestel dat leuke dierengeluiden maakt.
 
Reeds twee weken geleden is een nieuw speeltoestel geplaatst mede dankzij bijdragen van de Algemene Woningbouwvereniging Monnickendam, gemeente Waterland en de opbrengst “Van alle Mark(t)en Thuis”. Dit toestel voor de allerkleinsten is nu dus ook voorzien van een zogenaamde “geluidsvloer”. Zodra de kinderen op deze vloer klimmen worden ze verrast met verschillende dierengeluiden. Dit maakt het spelen op dit toestel natuurlijk nog spannender.
 
Om kosten te besparen is het nieuwe speeltoestel  met behulp van vrijwilligers geplaatst. Directievoorzitter Henny Maes kwam samen met Jan Simon Appel namens de Rabobank naar Marken om de  klus af te ronden. Zij hebben de geluidsvloer gemonteerd en in gebruik gesteld.
 
Bestuur van de Stichting Speeltuin Marken met Henny Maes en Jan Simon Appel van Rabobank Waterland eo

Bron: PepProductions, vrijdag 20 juni 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina

Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-Commercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie. Link naar het originele artikel plaatsen

©2014 MarkerNieuws.com