naar Marker Nieuws indexpagina
Vakantie Bijbel Week 2014 (video) 
Tijdens de laatste week van de zomervakantie werd in de Patmoskerk op Marken de Vakantie Bijbel Week georganiseerd. Op maandag, dinsdag en woensdag konden de kinderen langskomen om samen te zingen, spelen, eten, knutselen, en nog zoveel meer.

Het was voor het eerst in zeer lange tijd dat er op Marken weer een Vakantie Bijbel Week werd georganiseerd. Er werd begonnen met drie dagen vol activiteiten voor kinderen. Maandag kwamen er al 50 kinderen naar de Patmoskerk, en op de afsluitende woensdag waren er zo'n 60 kinderen.

In de kerk stond zelfs een heus springkussen waar de kinderen heerlijk op rond aan het springen waren, terwijl er voor de kerk door vrijwilligers druk pannekoeken gebakken werden voor de kinderen. Voor het eten werd er nog samen gezongen, en na een gebed konden de kinderen genieten van de pannekoeken.

's Avonds werd de Vakantie Bijbel Week om 19.30 uur afgesloten met de zomerzangavond waarbij de kinderen aan een zaal vol belangstellenden lieten horen wat ze tijdens deze dagen geleerd hebben.

Volgend jaar zal er zeker weer een Vakantie Bijbel Week op Marken georganiseerd worden. 

Bron: Omroep PIM, donderdag 14 augustus 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina