naar Marker Nieuws indexpagina
Deen Jeugdsponsor actie 2014
Dit jaar organiseert DEEN voor de 11e keer de Jeugdsponsor Actie. Dit is een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor (sport)verenigingen, maar ook voor onze klanten. Van zondag 7 september t/m zaterdag 18 oktober 2014 kunt u weer muntjes sparen voor uw favoriete vereniging en ontvangt u zelf hoge kortingen op producten of wint u ťťn van de mooie prijzen. De hoofdprijs is een Toyota Yaris!
 
DEEN helpt de jeugd bewegen. Helpt u ook een handje?
 
Hoe werkt de actie?
U ontvangt een speciale actiekaart bij in de winkel bij elke Ä 15,- aan boodschappen en bij speciale actieproducten. Deze scheurkaarten zijn voorzien van een sponsormunt. Op de binnenkant van de actiekaart ziet u bovendien welk voordeel of welke prijs u heeft gewonnen.
Met de sponsormunt steunt u uw favoriete club of het Jeugdsportfonds. De club met de meeste munten krijgt de hoogste sponsorbijdrage van DEEN.
De sponsormunten kunnen tot en met zaterdag 18 oktober 2014 worden ingeleverd in de winkel. De actiekaarten met prijzen en het boodschappenvoordeel zijn tot en met zaterdag 25 oktober 2014 inwisselbaar in de winkel. Heeft u een prijs gewonnen? Meldt u dan bij de bedrijfsleider of de informatiebalie.
 
Jeugdsportfonds
Tijdens deze Jeugdsponsor Actie heeft het Jeugdsportfonds in elke winkel een koker toegewezen gekregen. Dit fonds creŽert sportkansen voor kinderen die geen lid kunnen worden van een sportvereniging.
 
Samen kunnen sporten is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, zowel op het fysieke, als op het sociale vlak. Het Jeugdsportfonds creŽert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen waar financiŽle middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of benodigde sportattributen.
 
Niet elke gemeente waarin DEEN filialen gevestigd zijn, is aangesloten bij het Jeugdsportfonds. Toch zorgen DEEN en het Jeugdsportfonds er samen voor dat de volledige sponsorbijdrage ten goede komt aan kinderen in het werkgebied van DEEN. Ga voor meer informatie naar www.jeugdsportfonds.nl 
Einduitslag Deen Jeugdsponsor actie 2012

Bron: Deen Supermarkten, zaterdag 6 september 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina