naar Marker Nieuws indexpagina
Vrijwilligers plaatsen hekwerk rond B-veld van S.V. Marken
De enthousiaste vrijwilligers van Sportvereniging Marken
Afgelopen zaterdag werd de laatste hand gelegd aan het hekwerk rondom het B-veld van de Sportvereniging Marken. Vele enthousiaste vrijwilligers hebben met dit ‘project’ meegewerkt. Vanaf nu kan het vlaggenschip van  S.V. Marken ook officiële KNVB wedstrijden op het B-veld spelen.
 
Medio 2012 kreeg de S.V. Marken een mooi nieuw kunstgrasveld inclusief hekwerk. Dat was geweldig!  Tijdens de afsluiting van wederom een vrijwilligerswerkdag (herstellen looppad om velden) kwam de discussie onder een aantal (oud) leden c.q. oud-voetballers los. “Wat gaan we nou doen met het oude hekwerk rond het hoofdveld, het is zonde om weg te gooien!”. Het bestaande hekwerk rondom het hoofdveld was nog niet zo oud en zag er nog goed uit.
 
Na overleg met de accommodatiecommissie werd besloten om het B-veld te voorzien van  een hekwerk. “S.V. Marken 1 moet ook officieel op gras kunnen spelen!”, was het motto. En zo geschiedde! Vol enthousiasme zijn medio juli 2012 een aantal vrijwilligers, zowel jong als oud, gestart met het plaatsen van dit hekwerk. In eerste instantie handmatig, maar dat was toch een hele klus. Vervolgens werd er gewerkt met behulp van een kraantje beschikbaar gesteld door aannemersbedrijf  D. van Geemen & Zn. uit Monnickendam. Een aannemer die een hart voor de regio Waterland heeft! Tijdens het voetbalseizoen kon er niet gewerkt worden. Hierdoor werd het hekwerk in fases verder uitgevoerd.
 
Afgelopen zaterdag, 6 september 2014, was het een feit! Het laatste gedeelte werd gerealiseerd en de klus was geklaard! Vanaf nu kan en mag S.V. Marken officiële KNVB wedstrijden op het B-veld spelen.

Bron: PepProductions, zondag 7 september 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina