naar Marker Nieuws indexpagina
Groot onderhoud aan Zuiderzeeweg in Amsterdam

 
Vanaf maandag 22 september tot maandag 13 oktober 05.00 uur is de Zuiderzeeweg in Amsterdam-Noord tussen de aansluiting A10 en de rotonde Liergouw afgesloten in verband met groot onderhoud.
 
Werkzaamheden
* Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van asfaltverhardingen
* Het aanbrengen van wegmarkering
* Het opnieuw inrichten van bushaltes.
 
Bereikbaarheid en omleidingsroute
De Zuiderzeeweg vanaf de aansluiting naar de A10 richting oost tot de rotonde Liergouw is afgesloten voor het autoverkeer. Voor de GVB-bussen, kentekenloze voertuigen en vervoerders met gevaarlijke stoffen blijft de rijweg wel beschikbaar. Fietsers en voetgangers gaan om het werk heen. Het overige verkeer wordt omgeleid, borden geven de omleidingsroute aan.
 
Bushaltes
De bushaltes die in het werkgebied (PDF, 886 kB) liggen vervallen tijdens het werk. Bij de rotonde Liergouw (zijde Schellingwouderbrug) komt aan beide zijden van de weg een tijdelijke bushalte.
 
Weekendafsluiting
Van vrijdag 3 oktober 20.00 uur tot maandag 6 oktober 05.00 uur is de Zuiderzeeweg inclusief de rotonde Liergouw afgesloten voor al het verkeer. Voor de kentekenloze voertuigen wordt een alternatief geboden. Informatie over de busroute zie GVB.
 
Algemene Informatie
Heeft u vragen over het werk, neem dan contact op met de heer T.de Vries, projectleider van het stadsdeel op 020 252 9593 of t.de.vries@noord.amsterdam.nl. 
 

Bron: Gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord, dinsdag 23 september 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina