naar Marker Nieuws indexpagina
Opening 3D-aangifteloket in het gemeentehuis van Waterland
Virtuele agent Waterland maandag 'in functie'
 
Op maandag 29 september start de Politie Noord-Holland in de gemeente Waterland met een moderne, efficiŽnte manier van aangifte opnemen. Die dag gaat in het gemeentehuis in Monnickendam het 3D-aangifteloket open. Burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon verricht de officiŽle opening door het doen van de eerste 3D-aangifte. Hierdoor wordt het voor burgers mogelijk om in Monnickendam van 9.00 uur tot 22.00 uur,  zeven dagen per week op afspraak aangifte te doen.
 
Naast het 3D-aangifteloket gaat ook een politiesteunpunt in het gemeentehuis open. Dit wordt, naast het politiebureau een ruimte waar burgers op afspraak zaken met de wijkagenten kunnen bespreken.
 
U wordt van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon doet samen met Christel Suzenaar, teamchef van basisteam Purmerend, waaronder de gemeente Waterland valt, het welkomstwoord. Daarna kunt u zelf ervaren hoe een 3D-aangifte doen werkt.
 

Bron: Gemeente Waterland, woensdag 24 september 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina