naar Marker Nieuws indexpagina
Personal Touch Travel Amanda Peijters bestaat 1 jaar!
Met haar auto, komt Amanda Peijters 'gewoon' bij u thuis
 
Op 25 september, precies 1 jaar geleden kregen ik en mijn collega's van Globe Reisburo in Monnickendam het nieuws dat ons moederbedrijf Oad Reizen failliet was. Donderslag bij heldere hemel; wij waren onze geweldige baan, onze klanten, onze winkel en elkaar kwijt. Verdrietig, boos en teleurgesteld hebben wij met elkaar alles netjes afgehandeld en onze klanten geļnformeerd.
 
Enkele weken later door aanmoediging van vele klanten heb ik besloten door te gaan met mijn passie; het adviseren en verkopen van reizen aan mijn bestaande klanten uit Monnickendam, Broek in Waterland, Marken, Landsmeer en omgeving. Na 18 jaar in loondienst, nu op eigen kracht, als eigen ondernemer aangesloten bij franchisebedrijf Personal Touch Travel. Aangesloten bij SGR & ANVR, verkoop ik alle soorten reizen die ik ook verkocht via Globe, maar er is nu zelfs nog meer aanbod en keuze, waardoor ik mijn klanten nog beter kan adviseren en uit een breder assortiment reizen aan kan bieden.
 
Afwisselend werk
Mijn werk is veel afwisselender geworden; ik werk vanuit huis, klanten bellen of mailen mij met hun wensen, vervolgens zoek ik de beste mogelijkheden uit. Ik kom bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken en ik breng de tickets bij u thuis. Tevens kan ik huurauto, extra's, verzekeringen, visa, stoelreservering en het inchecken voor u regelen. Ook een taxi naar Schiphol reserveren behoort tot de mogelijkheden. Doordat ik veel bij mijn klanten thuis kom, weet ik inmiddels veel beter de weg in Monnickendam, Broek in Waterland en vooral op Marken!
 
Ik kan alle soorten reizen verzorgen; van stedentrip tot strandvakantie, van wereldreis tot losse tickets, van excursie/rondreisreis tot fietsvakanties, van Disneyland Parijs tot een prachtige cruise, maar ook bungalowparken, huwelijksreizen, losse hotels en maatwerkreizen naar Azie, Afrika, Australie-Nieuw Zeeland en Amerika & Canada.  Kortom; wat eigenlijk niet...
 
Bedankt!
Ik wil alle klanten bedanken voor het vertrouwen in mij als zelfstandig ondernemer, u heeft gezorgd dat ik heb besloten door te gaan met mijn bedrijf en hoop dat ik hier nog vele jaren mee door kan gaan!
Alle klanten die hun vakantie bij mij boeken tussen 20 oktober 2014 en 31 januari 2015 ontvangen bij de boekingsbevestiging een cadeaubon ter waarde van € 7,50 te besteden bij Ellefleur op winkelcentrum 't Spil in Monnickendam. U kunt een mooi boeket, plant of cadeauartikel uitzoeken naar keuze. 
 
Ik heb mij inmiddels aangesloten bij de Ondernemers Vereniging Waterland, waardoor ik o.a. tijdens de kerstmarkt op 07 december in Monnickendam weer aanwezig ben!
 
Goede ervaring? Vertel het verder aan uw vrienden, kennissen en familieleden! Volg mij op facebook voor de leukste nieuwtjes en reistips.
 
https://www.facebook.com/PTTAmanda
( 06-42.11.28.49
amanda.peijters@personaltouchtravel.nl
 
 Graag tot de volgende keer dat u vakantieplannen heeft!
Met vriendelijke groet, Amanda Peijters
 

Bron: Amanda Peijters, zaterdag 4 oktober 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina