naar Marker Nieuws indexpagina
Bijeenkomst Veilig bankieren donderdag 20 november
Donderdagavond 20 november organiseert Rabobank Waterland en Omstreken weer een bijeenkomst Veilig bankieren in het Sociaal Cultureel Centrum De Bolder in Monnickendam. U bent als klant van harte welkom! Ontvang tips en uitleg om allerlei vormen van fraude met bankrekeningen tegen te gaan en leer phishingberichten (valse e-mails) te herkennen. Zo kunt u veilig omgaan met uw geld.
 
Veilig omgaan met geld
De avond begint met een korte brainstorm waar u uw vraagstukken deelt met de aanwezigen. Hans den Haan (Teamleider Kantoren, Rabobank Waterland en Omstreken) geeft vervolgens een presentatie over veilig omgaan met geld en zal verder ingaan op de vraagstukken. Onderwerpen zoals phishing, computervirussen en veilig pinnen staan centraal tijdens de presentatie. Na afloop kunt u vragen stellen aan onze adviseurs onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Datum: donderdag 20 november 2014 
Tijd: 19.15 21.15 uur 
Locatie: De Bolder in Monnickendam, 't Spil 1
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naarcommunicatie@waterland.rabobank.nl of door te bellen naar 0299 410 313. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan.

Bron: Rabobank Waterland en omstreken, woensdag 5 november 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina