naar Marker Nieuws indexpagina
Knutselmiddag Handmade Kadootje groot succes!!!
Vrijdagmiddag was het dan zover. De ruim 42 opgegeven kinderen mochten een klompje versieren voor het aankomende Sinterklaasfeest. In één zin was het gewoon een heel groot succes.

Jenny Meijer - Visser heeft via Facebook en peuterspeelzaal & school ouders de gelegenheid gegeven om kinderen op te geven om een  klompje te versieren. Kinderen vanaf 2 tot en met 7 jaar konden opgegeven worden.

De kinderen waren in twee groepen verdeeld, dit niet leeftijdsgebonden. De kinderen kregen een al gegraveerd klompje, waarbij ook de naam in was gegraveerd, en mochten deze versieren. Hiervoor waren voldoende stiften en stickers aanwezig. Als de kinderen uit gekleurd/geplakt waren werd er hooi en een wortel voor het paard in het klompje gedaan. Ook was er voldoende limonade en Sinterklaassnoep om de kinderen van de nodige energie te voorzien. Als extra kregen de kinderen ook nog een chocoladelolly en een kleurplaat om voor Sinterklaas in te kleuren.

Na alle inspannende activiteiten waren de kinderen vrij om rond te rennen en spelen in de ruimte van de peuterspeelzaal. Wanneer alle kunstenaars klaar waren, werd er nog een groepsfoto gemaakt en was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Deze activiteit was een groot succes en zal waarschijnlijk in de toekomst een vervolg krijgen.

Wie meer wil weten over de mogelijkheden om een gegraveerd kadootje te bestellen kan contact opnemen met Jenny Meijer - Visser, telefoonnummer 06-26852403. Er zijn veel mogelijkheden denk bijvoorbeeld aan geboorteklompjes, naambordjes, houten dienbladen, etc.

Bron: Mijn Producties, vrijdag 14 november 2014

Creative Commons License
This article is, unless otherwise expressly stated, licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Netherlands License.

 naar Marker Nieuws indexpagina