naar Marker Nieuws indexpagina
Brandweer Marken zoekt versterking
  Komende zaterdag, 29 november, zal de brandweerpost Marken een wervingsdag organiseren, om nieuwe (aspirant) brandweerlieden (M/V) te werven.

Bij de post Marken heb je met veel verschillenden facetten van brandweer te maken. Denk aan brand blussen (afgelopen Sinterklaasintocht), maar ook dieren redden uit bomen of sloot, voorlichting geven (de tijd van de boxen komt er weer aan), ondersteuning bieden aan omliggende plaatsen, etc. Kortom het is een veelzijdige hobby, die geen vaste tijden kent. De enige tijden die gepland staan is het wekelijkse oefenen, maar zelfs als er een oproep komt, gaat die voor.

Wanneer je denkt dat deze hobby jouw hobby is, kom dan zaterdag 29 november naar de brandweerkazerne en de brandweermannen Ún -vrouwen kunnen je uit de doeken doen wat het werkelijke gevoel van brandweerman/-vrouw zijn is.

Mocht je besluiten om je aan te sluiten zal de brandweer je opleiden tot volwaardig brandweerlid en het team willen versterken kom dan zaterdag 29 november vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

 

Bron: Mijn Producties, dinsdag 25 november 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina