naar Marker Nieuws indexpagina
OfficiŽle mededelingen gemeente Waterland gaan verhuizen
In bovenstaande afbeelding ziet u een voorproefje van deze nieuwe vorm van dienstverlening
 
Vanaf 1 januari 2015 publiceert de gemeente alle bekendmakingen digitaal via de site www.officielebekendmakingen.nl. Het Elektronisch Gemeenteblad Waterland komt daarmee te vervallen. Dit betekent niet, dat u niet meer op deze website terecht kunt voor de bekendmakingen. Integendeel. Er komt een nieuwe pagina waar alle vergunningen, kennisgevingen en bekendmakingen overzichtelijk op een rijtje staan.
 
Mededelingen op maat
Voor u als inwoner heeft dit grote voordelen; geen wekelijkse meer pdf-jes meer openen en u kunt zich via een attenderingsservice abonneren op specifieke onderwerpen of aangeven dat u voor een bepaald (postcode/kilometer) gebied alle informatie wilt ontvangen.
 
In de afbeelding van dit bericht ziet u een voorproefje van deze nieuwe vorm van dienstverlening.
 
Welke publicaties zetten we op www.officielebekendmakingen.nl?
Op www.officielebekendmakingen.nl  komen in principe alle bekendmakingen te staan. Dus zowel officiŽle publicaties als kennisgevingen zoals wegafsluitingen, bekendmakingen informatieavonden, verkiezingen etc. Heeft u geen computer? In het gemeentehuis liggen alle besluiten ter inzage. Ook staat er in het gemeentehuis een computer waarop u deze kunt nalezen en u kunt de gemeente bellen om te vragen om de besluiten op te sturen. De verkorte vermeldingen van de bekendmakingen op de Gemeentepagina in Ons Streekblad blijft gewoon bestaan.
 

Bron: Gemeente Waterland, donderdag 4 december 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina