naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwe sponsorcontracten getekend bij Sportvereniging Marken
Sportvereniging Marken is verheugd te kunnen melden dat de hoofdsponsor Bouwgroep Buitenhuis B.V. zijn contract heeft verlengd en dat vereniging er twee sponsoren bij heeft:
 
* Klompenmakerij Marken
*  VDP II B.V.
 
Deze laatste is het eigen bedrijf van Marcel van de Pluym, een voormalig lid van S.V. Marken.
Voor aanvang van de wedstrijd S.V. Marken – V.V. Monnickendam hebben de hoofdsponsor en de subsponsors de sponsorcontracten getekend. 

De hoofdsponsor verlengt zijn contract vanaf 1 juli 2015 met twee jaar. Vanaf 1 januari gaan Klompenmakerij Marken en VDP II een sponsorovereenkomst aan voor de duur van drie jaar. 

Waar kunt u de sponsoruitingen van de nieuwe sponsoren vinden? 
Klompenmakerij Marken kunt u met ingang van 2015 vinden op één van de reclameborden langs het veld, een advertentie op het wedstrijdaffiche en een vlag langs het hoofdveld. 
VDP II B.V. kunt u vanaf januari ook vinden op één van de reclameborden en via een advertentie op het plasmascherm in de kantine. Daarnaast sponsort het bedrijf één wedstrijdbal per seizoen. 

Namens Bouwgroep Buitenhuis B.V. tekende de heer Breedijk, waarmee de twee jarige overeenkomst officieel werd vastgelegd. De heer Bouter heeft namens Klompenmakerij Marken en de heer Van de Pluym heeft namens VDP II b.v. het contract getekend. 
De heer Breedijk tekent het contract namens Bouwgroep Buitenhuis B.V.
Bouwgroep Buitenhuis B.V.
De heer Bouter tekent het contract namens Klompenmakerij Marken Klompenmakerij Marken
De heer Van de Pluym tekent het contract namens VDP II B.V.  

Bron: Sportvereniging Marken, zaterdag 13 december 2014

 naar Marker Nieuws indexpagina