naar Marker Nieuws indexpagina
Tandheelkundig Centrum Volendam heeft cheques uitgedeeld
V.l.n.r. : Carla Schipper (Juliana), Peter Veerman (TCV), Karin Hoogeveen (HahW), Jaap Veerman (TCV) en Co Pasdeloup (HahW)
 
Tandheelkundig Centrum Volendam (TCV) bestaat dit jaar twintig jaar. Om die reden heeft het Tandheelkundig Centrum afgelopen vrijdagavond twee cheques uitgereikt in dorpshuis ‘Het Trefpunt’ op Marken. Eén aan de Christelijke muziekvereniging ‘Juliana’ uit Marken en één aan de Stichting ‘Huis aan het Water’ uit Katwoude.
 
Het Tandheelkundig Centrum Volendam heeft naar aanleiding van het vierde lustrum en in verband met de  regiofunctie, besloten diverse verenigingen en instellingen op het gebied van cultuur en op sociaal-maatschappelijk terrein te verblijden met een donatie. ‘Het TCV heeft ruim 26.000 patiënten uit de gehele regio’, aldus Jaap Veerman van het TCV.
 
Omdat het TCV ruim vijfhonderd patiënten uit Marken in de praktijk heeft, hebben zij besloten om de Christelijke muziekvereniging ‘Juliana’ een bedrag van € 500 te doneren.
De cheque werd door Peter Veerman, tandarts in het TCV, uitgereikt aan de voorzitter van ‘Juliana’, Carla Schipper.
 
Uit Monnickendam en Katwoude heeft het TCV ook vele patiënten. Om die reden kreeg de Stichting ‘Huis aan het Water’ ook een cheque uitgereikt van € 500. Peter Veerman deelde de cheque uit aan Karin Hoogeveen van het ‘Huis aan het Water’.
 

Bron: PepProductions, zaterdag 25 januari 2015

naar Marker Nieuws indexpagina