naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwe medebewoner in SBS6 programma
Woensdag 28 januari 2015 werd het SBS6 programma 'Hoeveel ben je waard ?' uitgezonden. In het programma deed ook een medebewoner van Marken mee, Mark Davids. Mark is de eigenaar van Kerkbuurt 66.
 
Mark Davids is liefhebber van de jaren ’20 – en liefhebber… dat is zacht uitgedrukt. Zijn huis lijkt op een klein museum en staat van drempel tot de achterdeur bómvol met antieke spullen. Ruim 50.000 euro investeerde hij in de loop van de jaren… En zijn liefde gaat ver. Hij draagt kleding uit de jaren 20, luistert naar grammofoonplaten op een antieke grammofoon, heeft bakkelieten stopcontacten, maalt zijn eigen koffie en heeft een telefoon die de meeste mensen alleen maar kennen uit Swiebertje. Maar is zijn bijzondere verzameling ook waard wat hij geďnvesteerd heeft? En hoe zit het met zijn verzekeringen… Zo’n collectie moet je goed beschermen, dat is duidelijk. Viktor, Eef en Eric gaan op onderzoek uit en vallen van de ene verbazing in de andere.
Kerkbuurt 66 op Marken
Hoe is het nu met Mark Davids?
 
Een aantal maanden na de opnames ging het programma nog een keer terug naar Mark om te kijken hoe het inmiddels met hem is. Hij is druk aan het klussen in zijn huis op Marken en hij heeft naar aanleiding van de aflevering het één en ander aangepakt!

Bron: PepProductions, vrijdag 30 januari 2015

naar Marker Nieuws indexpagina