naar Marker Nieuws indexpagina
Wie helpt mee bij viering 10-jarig bestaan speeltuin Marken ?
Stichting Speeltuin Marken is op 10 november 2004 opgericht en bestaat dus feitelijk al 10 jaar. Het oprichten van de stichting was een formele basis om van daaruit met vele vrijwilligers en sponsors de nieuwe speeltuin mogelijk te maken. In april 2005 waren de werkzaamheden gereed en heeft toenmalig wethouder Mona Keijzer de speeltuin feestelijk geopend.
 
Dit jubileum gaan wij vieren en wel op vrijdag 17 april 2015. Wij hebben voor het officiële gedeelte wederom Mona Keijzer uitgenodigd die ondertussen Tweede Kamerlid is geworden.  Daarnaast nodigen wij alle kinderen van groep 1 tot en met 8 uit om aan een spelletjesmiddag mee te doen. Wij starten vanaf 15.30 uur en bieden de kinderen wat te eten aan zodat wij tot ongeveer 19.00 uur een mooi programma neer kunnen zetten. Uiteraard is iedereen welkom op ons feestje, dus reserveer alvast vrijdag 17 april vanaf 15.30 uur in uw agenda!     
 
Als bestuur zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen en van daaruit op zoek naar 15 tot 20 vrijwilligers die willen helpen bij de spelletjesmiddag. U kunt zich aanmelden via ons e-mailadres speeltuinmarken@gmail.com of door één van de bestuursleden aan te spreken. Het bestuur bestaat uit: Antje van Oostrom, Dirk Boes, Pieter de Groot, Bert Chevallier en Jaap Boes.
 Aanmelden :  *  Speeltuin Marken 

Bron: Jaap Boes, vrijdag 6 februari 2015

naar Marker Nieuws indexpagina