naar Marker Nieuws indexpagina
Heeft u foto's of video's voor 'Promotie Marken' als woonomgeving?
 
Zoals u weet heeft de Eilandraad een werkgroep Promotie Marken als woonomgeving. De werkgroep wil het imago van Marken bij jonge gezinnen en jonge stellen verbeteren om te stimuleren dat ze zich op Marken vestigen.
 
Een toename van jonge mensen is gunstig voor de leefomgeving en voorzieningen, denk alleen al aan de school en de clubs!
 
De groep (Kees-Jan Donkers, Ineke Peetoom, Olaf Hoftijzer, Daniëlle Zondervan en Trijntje Visser) is bezig een website te ontwikkelen, samen met Frank Huurman, die laat zien hoe gezellig, sociaal en leuk het hier is. Daarvoor zijn ze op zoek naar foto's en video's die dit sociale aspect duidelijk laten zien: kinderen op de sportclub, schaatsles, culturele activiteiten, gezelligheid in de buurt, gezamenlijke activiteiten, ouders die de speeltuin opknappen, gezelligheid op de haven, een barbecue in de tuin. Kortom, alles wat 'samen' uitstraalt.
 
Heeft u zulke (bewegende) beelden en wilt u de promotie van Marken ondersteunen, stuur uw materiaal dan aan Kees-Jan Donkers op donkerskj@gmail.com. Meer weten? Bel hem op ( (0299)-601313. Alvast hartelijk dank.
 

Bron: Stichting Eilandraad Marken, zaterdag 12 februari 2015

naar Marker Nieuws indexpagina